November

Som Internetvärd åt oribium-seo kan jag med glädje konstatera att när det gäller ordet Internetvärd är placeringen mycket tillfredsställande. De stora favoriterna i tävligen har inlett tävlingen på samma sätt som favoriterna i ett lång- eller medeldistanslopp i fridrott, avvaktande och iakttagande.

Är en Internetvärd redo att vinna?

Att vara Internetvärd är både trevligt och utvecklande. Som Internetvärd får du följa denna sökmotoroptimeringstävling på nära håll, lära sig mer om sökmotoroptimering, med inriktning mot den för oss svenskar viktigaste sökmotorn svenska Google, och lära känna många spännande människor. Kanske en internetvärd som intresserar sig för webbdesign vinner denna sökmotoroptimeringstävling.

SRAB

Jag har glädjen att dela mitt internetvärdskap med SRAB. Vill du hyra en container kan du med fördel vända dig till SRAB.

Vad innebär det att vara en värd på Internet?

En Internetvärd är en person som i detta fall är behjälplig som värd och stödperson för något av tävlingsbidragen i sveriges första sökmotoroptimeringstävling. Tävlingen pågår till den första maj 2007. Vill du agera som Internetvärd åt oribium-seo?